Fotolijst inspiratie

Lego-speelgoed maken als versiering voor fotolijsten is een van de meest iconische innovaties. Deze fotolijsten kunnen op de tv-tafel worden weergegeven. Vanuit een heel speelse indruk kun je deze unieke fotolijst in je kamer of in de speelkamer van je kind plaatsen. Voor degenen onder jullie die legofans zijn, je kunt het ontwerpen volgens het legothema of personage dat je leuk vindt. Bij het maken van deze unieke fotolijst heb je alleen lego-scheidingswanden, zelfklevende lijm en creativiteit nodig! Ja, het eindresultaat hangt er echt van af hoe creatief je bent. Het gebruik van Lego-speelgoed kan ook een oplossing zijn om de functies van speelgoed dat niet meer wordt gebruikt te recyclen. Je kunt je kleintje ook betrekken bij het maken van deze unieke fotolijst 50×70, misschien is hij bedrevener in het samenstellen van lego’s dan jij!

De volgende zijn verschillende soorten frames:

Fotolijst als lampenkap
De volgende unieke variant van de fotolijst is het concept van een fotolijst als lampenkap. Deze unieke fotolijst dient niet alleen om mooie momenten weer te geven, maar kan ook een sfeervolle ambiance bieden voor kamerverlichting. Met dit unieke fotolijstconcept kunt u niet alleen één foto in één lijst weergeven, maar kunt u ook het concept van een fotolijstcollage toepassen. Druk een verzameling foto’s af op calqueerpapier of ander doorschijnend papier en pas de lengte en breedte van het papier aan om de omtrek van de lampenkap te volgen. Vervang dan de lampenkappen door fotocollagepapier. De tweede manier om dit unieke fotolijstje te maken, is dat je vier fotolijsten met een rond doosframe rangschikt en de vier vervolgens met lijm aan elkaar lijmt. Plaats ten slotte een gele gloeilamp in het midden. Tada! Een unieke fotolijst worden als lampenkap, makkelijk toch? Oh ja, de foto’s moeten in zwart-wit worden afgedrukt om het licht van de lamp niet te blokkeren.

Fotolijsten van gebruikte flessen en blikken
Deze unieke creatie van fotolijsten maakt gebruik van gebruikte items, zoals flessen en glazen, als het belangrijkste materiaal. Deze gebruikte flessen en blikjes kunnen niet alleen als fotolijsten worden gebruikt, maar kunnen ook worden omgevormd tot andere decoratieve items, u kunt uw foto’s zowel inlijsten als decoraties voor bloemenvaasjes. Voor dit unieke fotolijstmateriaal kun je zowel glazen flesjes zoals siroopflesjes of parfumflesjes als plastic blikjes gebruiken. Zorg ervoor dat je het eerst wast, ja. Voeg voor extra decoratie nautische ornamenten toe aan de glazen fles. Doe er bijvoorbeeld zand, kleine schelpen in en versier ze met parels.

Avatar

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *